Blommande ballerinor

Skrivet: 2015-09-16 | 07:38:17

TYRESÖ
Jenny Puronne på Slottsstudion skulle fota fine art till foto SM. På Ägnö frågade Linnea om inte jag kunde vara assistent till henne. Varför inte tänkte jag! Hon visade mig en jättefin skiss som jenny hade skickat. Massa synkade ballerinor i en ring som skapade en blomma. Okej, jag är lätt på. Detta måste jag få se. Nu är tävlingen avslutad och jag vet hur det gick. Jenny fick höga poäng men tyvärr ingen medalj i år. 

Vi hade så himla roligt. Kastade blomblad och tjejerna snurrade och hoppade och skrattade. Linnea och Mathilda vart lite gravida så det tog vi bilder på. Det märks sån skillnad på när jag fotade i bra ljus och när jag kom utanför hela ljuscirkeln. Rätt brusigt om ni frågar mig. Oh well. Vissa bilder är rejält kassa men jag kunde inte förmå mig att inte publicera de ändå. Rätt eller fel?
Tänkte att det kunde vara kul att dela med sig!
 
Här nedan är bilderna som Jenny valde mellan: Vilken tycker ni är bäst? 
FOTOGRAF: JENNY PURONNE/SLOTTSSTUDION (Blogg/hemsida/facebook


Trine
2015-09-16 | 15:45:04

Den översta av de två är bäst. Den understa är liksom enfärgad. Det var fint med den gröna mattan de ligger på!

Svar: "Den gröna mattan" är faktiskt ett gäng kjolar som vi hittade i förrådet! Och som vi sen la i en ring. Eller som du sa, som en matta! :) De ska föreställa blad!
Josefine Hellgren

Andreaz
2015-09-16 | 16:23:55

Bilden när de ligger på den gröna mattan är mästerligt bra:)
Återigen briljerar du Josefin!

Svar: Om du menar den färdiga bilden som är näst längst ner så är det Jenny Puronne som har fotat och redigerat. Läser du inte texten?
Josefine Hellgren

2015-09-16 | 22:22:23

Vika underbara bilder du har tagit! Superhärlig känsla! Av de två nedersta tycker jag bäst om den övre, med färg, hemskt fin! :)

Svar: Tack snälla!' :)
Samma här. Det var den Jenny valde också!
Josefine Hellgren


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: