Min 18årsdag!

Skrivet: 2012-09-25 | 20:28:00

-22 september 1994 föddes en liten Josefine. 18 år senare vaknar just den Josefine upp till födelsedagssången framförd av hennes familj inne på sitt rum i Segeltorp. Hon är nu myndig, vuxen och redo för dagen! 
 
-I andra klass började Josefine på dans, och nästan 10 år senare går hon fortfarande kvar. I både näst högsta och högsta gruppen! Även på sin 18-årsdag begav hon sig till danssalen för att träna i tre långa men nyttiga timmar. 
 
-Man fyller bara 18 en gång, och den gången ska firas! Vid 4 började det strömma in folk som skulle hjälpa Josefine att ordna allt innan resten kom vid 6. Hon var på alla ställen samtidigt, rum skulle städas, mat skulle lagas och svett från dansen skulle duschas av. Hennes vänner lyckades med en supergod middag! Dom ska ha all ära, det är dom värda! 
Här nedan hittar ni fler bilder från kvällen! ↓
 
-Bilderna är tagna av Josefine och Elli!  
Tack tack tack till alla er som kunde komma! Ni är så fina ska ni veta! 
 
-Min underbara lilla Anna, nu är vi båda vuxna! För mer än 12 år sedan så träffade Josefine en liten blond, lockig tjej i segeltorpskyrkan. Anna hette hon. De blev bästa vänner och var med om mycket... både bra och dåliga saker... men de hittade alltid tillbaka till varandra. På 18-årsdagen festade de tillsammans på Nype, med en massa andra vänner. Dansade och skrattade och åkte inte hem förrän vid 3 på natten. 
 
Så nu sitter jag här och skriver... hej bloggen! Nu är din Josefine vuxen och redo för livet! Hej hopp! 


2012-09-25 | 20:52:15

GRATTIS! :D

Svar: TACK!! :D
Josefine Hellgren


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: